Aktivnosti – 2015. godina

Aktivnosti - 2015. godinaNa ovoj stranici možete vidjeti linkove za određene aktivnosti u pogledu različitih projekta Banjalučkog centra za ljudska prava u 2015. godini. U padajućem meniju “Projekti” i ovom submeniju možete istom pristupiti direktnim izborom određenog projekta. Banjalučki centar za ljudska prava je osnovan u septembru mjesecu u godini za koju se navode projekti. Rješenje o registraciji iz Osnovnog suda u Banjaluci je dobio tek krajem oktobra iste godine. Zbog toga smo realizovali samo jedan, a počeli još jedan projekat u ovoj godini.

Pošto je ovo godina našeg osnivanja i kretanja u rad, sebi smo glavne zadatke postavili za sljedeću 2016-tu i naredne godine. Svoje prve aktivnosti smo uzeli kao pilot projekte za realizaciju narednih zamisli našeg projektnog odjeljenja.

Za projekte koji su rađeni 2016. godine možete posjetiti stranicu Aktivnosti – 2016. godina na našem sajtu. Klikom na riječi Aktivnosti – 2016. godina koje su napisane plavim slovima, otvara se nova kartica/tab za projekte u 2016. godini.

Projekti – 2015. godina

Klikom na nazive projekata (na plus ispred naziva svakog projekta), otvoriće vam se padajući meni. U tom meniju možete pristupiti tom projektu. Klikom na naziv svakog projekta u padajućem meniju, koji je u plavoj boji, otvara se nova kartica/tab za projekte u 2015. godini:

[gdlr_accordion style=”style-1” initial=””]
[gdlr_tab title=”Dan ljudskih prava”]Projekat “Dan ljudskih prava 2015.”, koji smo realizovali zajedno sa Organization for Security and Co-operation in Europe | OSCE (Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini) i Pravnim fakultetom Univerziteta u Banjaluci možete vidjeti klikom na Dan ljudskih prava 2015.[/gdlr_tab]
[/gdlr_accordion]