Aktivnosti – 2017. godina

2017

Na ovoj stranici možete vidjeti linkove za određene aktivnosti u pogledu različitih (malih, srednjih i velikih) projekata Banjalučkog centra za ljudska prava u 2017. godini. U padajućem meniju “Projekti” i ovom submeniju možete istim pristupiti direktnim izborom određenog projekta. Ova godina je godina profesionalizacije našeg centra uz fokusiranje na nastavak ostvarivanja vizije BCE-a kroz ciljeve koje smo zacrtali.

U ovoj godini smo krenuli u realizaciju zadataka koje smo postavili pred nas prilikom formiranja našeg centra i pogotovo prilikom planiranja aktivnosti za narednu godinu, u decembru mjesecu 2016. godine. Sa prvim danima nove godine krenuli smo u realizaciju istih.

Za projekte koji su rađeni 2015. godine možete posjetiti stranicu Aktivnosti – 2015. godina na našem sajtu. Klikom na riječi “Aktivnosti – 2015. godina” koje su napisane plavim slovima, otvara se nova kartica/tab za projekte u 2015. godini.

Za projekte koji su rađeni 2016. godine možete posjetiti stranicu Aktivnosti – 2016. godina na našem sajtu. Klikom na riječi Aktivnosti – 2016. godina koje su napisane plavim slovima, otvara se nova kartica/tab za projekte u 2015. godini.

Projekti – 2017. godina

Klikom na nazive projekata (na plus ispred naziva svakog projekta), otvoriće vam se padajući meni. U tom meniju možete pristupiti tom projektu. Klikom na naziv svakog projekta u padajućem meniju, koji je u plavoj boji, otvara se nova kartica/tab za projekte u 2017. godini:

[gdlr_accordion style=”style-1” initial=””]
[gdlr_tab title=”Projekat 1”]U pripremi…[/gdlr_tab]
[gdlr_tab title=”Projekat 2”]U pripremi…[/gdlr_tab]
[gdlr_tab title=”Projekat 3”]U pripremi…[/gdlr_tab]
[/gdlr_accordion]